NIEUWS

TRAINING IJSSELLOOP KIDSRUN 1 OF 2 KM

17-03-2023

Heb jij je al opgegeven?     

Je kunt je opgeven bij: 

Miranda

Email: evenementen@wijkvoorelkaar.com
Mobiel: 06-10155162
SV Helios, Corry Tendeloostraat 4, Deventer.

       

 

 

HULPPIETEN GEZOCHT, KOM JIJ ONS HELPEN?

15-11-2022

Heb jij het in je om een échte piet te kunnen worden? Natuurlijk kan jij dat!

Doe mee met de pietentraining en haal je pietendiploma!       

Je kunt je opgeven bij: 

Miranda

Email: evenementen@wijkvoorelkaar.com
Mobiel: 06-10155162
SV Helios, Corry Tendeloostraat 4, Deventer.       

 

 

HULPPIETEN GEZOCHT, KOM JIJ ONS HELPEN?

26-11-2021

Heb jij het in je om een échte piet te kunnen worden? Natuurlijk kan jij dat!

Doe mee met de pietentraining en haal je pietendiploma!       

Je kunt je opgeven bij: 

Miranda

Email: miranda_jansen@live.nl
Mobiel: 06-10155162
SV Helios, Corry Tendeloostraat 4, Deventer.

Door de huidige maatregelen is het als ouder niet toegestaan om te blijven tijdens de pietentraining, we hopen op uw begrip.           

 

 

HOE IS EEN GOED INNOVATIEF PROJECT TE VERDUURZAMEN?

29-05-2020

Buurtgeluk in Deventer groeide uit van een project tot een duurzaam samenwerkingsverband. Hoe lukt dat? Oud-wethouder in Deventer, Magriet de Jager, legt uit hoe dat ging. Klik hier voor het volledige artikel.

 

FIELDLAB GROZZERDAM

2020

Deventer organisaties zijn een Grozzerdam en slaan de handen in één om gezondheid op de eerste plek te zetten binnen de gemeente Deventer. Op 6 februari kwamen initiatiefnemers uit heel Nederland samen bij Helios om hun Grozzerdammen te presenteren en ideeën uit te wisselen. Een mooie compilatie van onder ander die dag met interviews is te zien in de video.

 

 

Beachsporten

09-06-2020

Nieuw op het complex van Sv Helios beachsporten, onder begeleiding van een trainer of lekker onderling. De prijzenlijst volgt z.s.m. Geinteresseerd neem dan contact met ons op.

BEDRIJFSBATTLEDAG DEVENTER AFTERMOVIE
2019

Geniet van deze prachtige en vooral energieke aftermovie, laat het je inspireren om in 2020 mee te doen met je eigen team.

Uitnodiging voor het inschrijven van een team zal binnenkort bekend gemaakt worden.

 

BEACHVOLLEYBALL BEDRIJVENTOERNOOI….

18-04-2019

Het jaarlijkse beachvolleybal bedrijventoernooi bij SV Helios 1917 komt er weer aan!

Jij doet toch ook mee met je collega’s?!

Team met eet arrangement €138
picknickmand incl. 2 consumptiemunten t.w.v. €4 p.p.
3 eetvouchers t.w.v. €12 p.p.

Team zonder eet arrangement €60
picknickmand incl. 2 consumptiemunten t.w.v. €4 p.p.

Schrijf je snel in door te mailen naar info@wijkvoorelkaar.nl.

 

Meedoen als je ’t even niet meer weet…

 17-04-2019

Vandaag een mooi stuk in de Deventer Post. Bij SV Helios werken wij al een kleine 4 jaar samen met o.a zorggroep Solis en Stichting IJssellandschap . Samen brengen wij mensen in beweging en in het bijzonder ouderen met een geheugenproblematiek. Dat doen wij met onze programma’s DOET & BAS.

Zo zijn er in Deventer nog veel plekken waar extra aandacht is voor Dementie zoals bij onze partner in de wijk Verbindingscentrum de Fontein. 

Lang niet iedereen is op de hoogte van de vele mogelijkheden in Deventer. Fier& brengt hierin verandering. Zij brengen vraag en aanbod samen en maken het mogelijk om als je het even niet meer weet ook nog mee kunt blijven doen. 

Fier& zorgt samen met heel veel initiatieven, organisaties en verenigingen voor een Deventer dementie vriendelijke omgeving en samen, dat zijn wij.

,,Vangen!’’ Een meisje rent in het mulle zand naar de bal en kaatst het naar haar teamgenoten. Beachvolleybal is hard werken, maar het plezier van de leerlingen van De Vijver straalt er vanaf. ,,De leerlingen hebben zelf gekozen voor beachvolleybal. Daarom zijn we hier terechtgekomen.‘’ Het zijn het vooral meisjes die op het volleybalveld staan. De meeste jongens kozen voor beachvoetbal, een paar meter verder.

INSPIRATIE
Die scheiding is niet te zien bij het kickboksen. Jongens en meiden laten zich inspireren door trainer Dimitri en slaan flink op de kussens die hij vasthoudt. ,,Super leuk”, zeggen Else en Evy van 10 jaar oud. ,,We leren hier veel, zoals hoe we moeten trappen.” Zouden ze nu op kickboxen willen? ,,We hockeyen al drie keer in de week. Dat wordt dan wel iets teveel”, zeggen de sportieve meiden.

Het is ook niet de bedoeling dat kinderen tijdens de Koningsspelen een nieuwe sport uitkiezen. ,,Het doel is dat ze bewegen’’, zegt Tim van Beek van Sportbedrijf Deventer. Hij doet een rondje langs de velden, want dat zijn er steeds meer in Deventer. ,,Een paar jaar geleden kwamen alle scholen en clubs nog naar De Scheg. Op verzoek van de sportclubs zetten we tegenwoordig ook hun velden in.” Van Beek zegt dat deze koerswijziging een blijvertje is. ,,Nu bijvoorbeeld kunnen kinderen met eigen ogen zien dat sportpark Keizerslanden een atletiekbaan heeft”, aldus Van Beek. ,,En we kunnen nieuwe sporten introduceren die niet pasten op De Scheg, zoals roeien bij de jachthaven.’’

 

Koningsspelen in Deventer 2019..

12-04-2019


Deventer kinderen trotseren kou en volleyballen met blote voeten.

Beachvolleybal doe je met blote voeten. Dus kou of niet, veel kinderen trokken vanochtend de schoenen uit om een spelletje te spelen op het verse zand bij sportclub Helios in Deventer. Beachvolleybal was een van de nieuwe sporten tijdens die scholen konden kiezen tijdens de Koningsspelen in Deventer.

 

WIJKVOORELKAAR ON ICE..

20-01-2019

 

Diversiteit in de buurt

Wij zijn super blij met de boarding van Aluvo Apeldoorn. In de zomer zijn deze in gebruik om de beachvelden en nu om de ijsbaan. 

Al een aantal dagen zijn wij druk in de weer met het aanleggen van een ijsbaantje. Geweldig al die inzet van vrijwilligers en stagiaires. Waar het normaal over de grasmat en het het kunstgras gaat zijn er zowaar ijsmeesters aan het woord. Het resultaat mag er al zijn.

Als de vorst zo blijft aanhouden verwachten wij vanaf woensdag de ijsbaan in gebruik te kunnen nemen. Voor meer informatie hou de site en FB in de gaten.

 

Team ijsmeesters

Het leven is te kort om te missen.

Wees de eerste om te weten wanneer we starten

Onze partners…

Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie